Molt més que una corredoria d’assegurances

Roca-Aixalà & López no és només una corredoria d’assegurances. És molt més. L’empresa, amb seu a Juneda, és sinònim de proximitat, confiança i professionalitat. El centre de la companyia són les persones –les que hi treballen, però també les que hi formen part-. És per això que un dels seus valors també és la solidaritat, el compromís amb els altres. I sense anar més lluny, aquest 2019 s’han sumat al projecte Oxfam Trailwalker, una caminada que s’ha celebrat entre els mesos d’abril a juny per diferents ciutats espanyoles, com Girona, Euskadi i Madrid.

L’objectiu d’aquesta caminada és aconseguir fons per garantir el dret a l’aigua potable en diferents indrets del món, on aquest bé de primera necessitat no està cobert. I és que segons els impulsors de la iniciativa, 748 milions de persones al món no tenen accés a aigua neta. És per això que any rere any moren 1,5 milions de nens per malalties associades amb la manca d’accés i la mala qualitat de l’aigua.

Sabíeu que dones i nenes de països com Txad o Etiòpia caminen fins a sis hores diàries per anar a buscar aigua? És molt trist veure com un bé de primera necessitat costi tant d’aconseguir. I iniciatives com la d’Oxfam Trailwalker, a la qual s'han sumat amb una col·laboració econòmica l'empresa Roca-Aixalà & López, ajuden a trencar aquestes barreres i a apropar si més no una mica més aquests petits impediments.

- Laura Biela -


Compartir