Retrobar-nos

Hem deixat enrere l’estiu. Sens dubte, un període estival molt diferent al que estàvem acostumats i ple de la mateixa incertesa en què ho estava al juny quan,  després d’una primavera per oblidar, li donàvem la benvinguda. Iniciada la tardor, la nova estació segueix definida pels temps pandèmics en què la inseguretat i l’atzarós s’han convertit en el quotidià. I quasi sense adonar-nos, hem fet costum la minúscula presència i el desproporcionat joc d’aquest «sociable» microorganisme que ens acompanya des de fa poc més de mig any.

Malgrat tot el canviant i l’imprevist, encara resta intacte l’anhel per retrobar-nos amb vostès en la mesura en què sigui possible i mitjançant l’opció de trobada que considerin més oportuna. Com no podia ser de cap altra manera, durant aquest temps, hem cuidat amb detall qualsevol aspecte de confort que pugui ajudar-los a sentir-se protegits i com a casa. Per aconseguir-ho, hem treballat amb fermesa perquè sigui factible compartir tot el temps que necessitin en un espai el més segur possible.

I per a fer realitat aquesta feliç coincidència, per a mantenir les distàncies davant el desafiament al que ens enfronta cada dia la Covid-19, hem adaptat les nostres oficines aplicant les mesures de seguretat més idònies per a que puguin sentir-se el més tranquils possible. De la mateixa manera, per a salvar les distàncies, hem ampliat i millorat la connexió virtual per a que disposin d’aquesta modalitat de trobada on line per si la consideren més convenient o, de ser el cas, utilitzar-la davant possibles nous confinaments.

La conjuntura en la que societat es troba és difícil de suportar i –tal com dèiem- molt incerta, però també és cert que sabem que ha de ser transitòria. Mentre esperem el canvi a millor albergant l’esperança, continuem preservant  certeses com el fet que seguim creient en la confiança, la complicitat i el compromís com uns bons antídots davant aquesta extraordinària adversitat.

Cuideu-vos molt, si us plau. 


Compartir