Serveis addicionals que marquen la diferència

Si Roca-Aixalà & López té Corredoria d’Assegurances una característica que els diferencia de la resta, aquesta és l'aposta i el tracte per i amb les persones. I així ho demostra les diferents accions que organitza l’empresa al llarg de l'any, durant el qual el centre d'atenció sempre és el mateix: TU.

És per això, que per arrencar el calendari de programacions 'especials' de l’any 2019, l'empresa va organitzar el passar 12 d'abril, i en el marc de la Diada de Sant Jordi, la conferència 'Les pensions públiques: sobreviuran?', a càrrec de l'economista Ramon Morell. Un acte que va omplir de gom a gom el Complex Cultural de Juneda.

Aportar un valor afegit al client i oferir una mica de llum entre tantes ombres era l'objectiu principal d'aquesta proposta. I és que el sistema de pensions a Espanya no està clar al 100%. Cadascú diu la seva. I entre el Ramon Morell i el Francesc Roca van tractar d’apropar la realitat actual als allí presents.

El que va quedar clar després de la sessió fou que les pensions públiques són compatibles amb les privades. De fet, Francesc Roca argumenta que “si el dia de demà s'ha de confiar només en les pensions públiques, la societat ho passarà realment malament”. Les opcions són ben diverses (pla de pensions, pla d’estalvis...), només s’ha de tenir clar què es vol i deixar-se assessorar pels professionals. Només així ens garantirem un ‘bon’ futur.

Ara només queda esperar a conèixer la següent proposta de Roca-Aixalà & López, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.

- Laura Biela -


Compartir