75 ANYS PER RECORDAR, 75 ANYS PER AGRAIR, 75 ANYS PER CELEBRAR

En un dia en què l’escriptura pren especial rellevància i la paraula és la protagonista, volem dedicar-te les següents en senyal de reconeixement per haver confiat en nosaltres al llarg d’aquests 75 anys de vida empresarial. Sigui així que, en aquest mes d’abril tan significatiu per nosaltres, elles ens guiïn en l’inici del nostre aniversari per recordar, per agrair, per celebrar...

El camí que junts hem fet. Les il·lusions que hem compartit. Les converses que hem tingut i les estones viscudes. Per tot això i molt més volem agrair-te, recordar-te i celebrar-te amb aquestes sentides paraules. Cadascuna d’elles està plena d’estima i de bons desitjos, al temps que d’esperança i força per poder afrontar futures fites que esperem puguem compartir durant molts anys més. Junts hem escrit l’argument que conforma la nostra història i hem fet créixer el somni de qui va prendre la decisió de donar-li sentit: en Francisco Roca Ribelles (†2005).  En homenatge a la seva determinació, hem treballat i continuarem treballant d’acord als valors heretats: compromís personal i voluntat de servei.

Per tot i per tant, de cor, gràcies.  Ara, deixem que gaudeixis d’aquest dia tot desitjant que puguem celebrar aquests 75 anys el més aviat possible, quan la incertesa d’aquests temps estranys passi i doni pas a una veritable normalitat, com l’enyorada. Fins llavors, si us plau, cuida’t molt.

 

Feliç Diada de Sant Jordi!

 

 

 

 


Compartir